Philkes wandelingen - Philkes wandelblog

Philkes wandelblog
STORY
Deze blog gaat uitsluitend over mijn hobby: wandelen. Mijn belevenissen deel ik graag met jullie. Op deze blog staan verslagen en foto’s over mijn wandeltochten.
Ik begon de blog in januari 2018 en heb ook verslagen en foto’s van “vroegere” tochten aan de blog toegevoegd.
Van bijna alle wandeltochten kan je een foto-filmpje bekijken en een gpx file downloaden.
Bij gebruik van de WIKILOC APP kunnen de wandelingen daarop gedownload worden.

( niet alle wandelingen met de kleinkinderen zijn opgenomen )
Philkes wandelblog
Ga naar de inhoud

W43 Lauwe

Philkes wandelblog
Gepubliceerd door philke in Juni 2019 · 20 juni 2019
Tags: Lauwe
Donderdag 20 juni 2019

Deze wandeling is oorspronkelijk van een collega wandelaar. Deze tocht is op bepaalde plaatsen niet meer toegankelijk en heb het spoor gewijzigd.

Ik start aan de parking aan de sporthal van Lauwe. Ik ga naar de 'Hospitaalstraat' en ga rechtsaf. Ik wandel voorbij 'Danckaert's Hoveke'.Ik zie ook vele muurschilderingen in de omgeving.  

Ik dwars de 'Knokbeenlaan' en kom op het domein 'Biezeveld' met zijn visvijvers.Ik bewonder ook de prachtige kleuren tijdens deze wandeltocht die de natuur rijk is.Langs het 'Markebekepad' bemerk ik vele 'klaprozen'.Als ik de 'Klarenhoek' bereik wandel ik voorbij het 'Hof de Klarenhoek'.Aan de 'Preisbergstraat nr 68' wandel ik een vernieuwde hoeve voorbij.Ik dwars de spoorweg in de 'Oude Aalbekestraat' via een brug. Voorbij de spoorwegbrug ga ik rechtsaf de 'Kleine Molenstraat' in en op het einde daarvan neem ik de 'Krinkelwegel' die mij naar de 'Dronckaertstraat' zal brengen.


Als ik de 'Kerkweg' voorbij ben wandel ik de sportterreinen in Lauwe op en via de 'Klaphoekwegel' kom ik terug aan mijn startpunt. 
Terug naar de inhoud