Philkes wandelingen - Philkes wandelblog

Philkes wandelblog
STORY
Deze blog gaat uitsluitend over mijn hobby: wandelen. Mijn belevenissen deel ik graag met jullie. Op deze blog staan verslagen en foto’s over mijn wandeltochten.
Ik begon de blog in januari 2018 en heb ook verslagen en foto’s van “vroegere” tochten aan de blog toegevoegd.
Van bijna alle wandeltochten kan je een foto-filmpje bekijken en een gpx file downloaden.
Bij gebruik van de WIKILOC APP kunnen de wandelingen daarop gedownload worden.

( niet alle wandelingen met de kleinkinderen zijn opgenomen )
Philkes wandelblog
Ga naar de inhoud

Nat Our 6

Philkes wandelblog
Gepubliceerd door philke in Mei 2018 · 26 mei 2018
Zaterdag 26 mei 2018

Om 9 uur ben ik begonnen aan mijn tocht van 20 km; voor mij was het zelfs 24 km (wandelen naar en terug van de startplaats). Veel volk is er komen opdagen want vandaag is het een jaarlijkse, terugkerende wandeldag hier in Vianden.


's Morgens was het direct zonnig en warm en dat belooft... Na een 3-tal kilometer kom ik in het centrum van Vianden aan.Wat er mij opvalt aan die luswandeling is dat het alweer goed op en neer gaat. Ik wandel wat verder en komaan de Sure. Die volg ik een eind om na 1,5 km terug te gaan klimmen.


Vandaag overbrug ik meer dan 602 hoogtemeters.Na een 8-tal kilometer is de grote startersgroep al goed verspreid.Ook niet iedereen doet de 20 kilometer. Zelf doe ik niet mee aan de 40 kilometer dat is voor de supermannen. Via de Niclosberg daal ik via Walsdorf en Bettel terug richting Vianden.

Een geslaagde en mooie tocht zit erop.Morgen wandel ik dan de laatste etappe van de Escapardenne, hier in Vianden was een tussendoortje.Terug naar de inhoud