Philkes wandelingen - Philkes wandelblog

Philkes wandelblog
STORY
Deze blog gaat uitsluitend over mijn hobby: wandelen. Mijn belevenissen deel ik graag met jullie. Op deze blog staan verslagen en foto’s over mijn wandeltochten.
Ik begon de blog in januari 2018 en heb ook verslagen en foto’s van “vroegere” tochten aan de blog toegevoegd.
Van bijna alle wandeltochten kan je een foto-filmpje bekijken en een gpx file downloaden.
Bij gebruik van de WIKILOC APP kunnen de wandelingen daarop gedownload worden.


( niet alle wandelingen met de kleinkinderen zijn te zien )
Philkes wandelblog
Ga naar de inhoud

Leysin 5

Philkes wandelblog
Gepubliceerd door in November 2017 · 3 november 2017
Tags: ZwitserlandLeysin
Vrijdag 3 november 2017

Laatste volledige dag in Leysin. We gaan naar Territet en Montreux aan het meer van Genève. We gaan er wandelen en genieten van het nog altijd mooie weer.
Eerst gaan we naar 'Les Planches' met het treintje de hoogte in. Eens boven maken we de afdaling op de 'Sentier de montagne' met 1055 trappen.We komen dicht bij het centrum van Montreux en volgen nu de 'Avenue Claude Nobs' tot aan het hotel 'Montreux Palace'. Heel indrukwekkend.Net voor dit hotel is er ook een prachtig park met allemaal standbeelden van personen die iets betekend hebben. Hieronder Carlos Santana.We gaan verder en passeren ook aan het 'Statue Li Ning' en het Museum LV.
Vandaar trekken we verder en komen het standbeeld van 'Freddie Mecury' tegen. Nu zijn we in het centrum aangekomen...We wandelen nog verder langsheen prachtige bloemen- en plantenperken. Stilaan nadert ons vertrekpunt.Het einde van de herfstvakantie nadert nu heel snel maar wij allen hebben er zeker van genoten.
Hieronder vinden jullie nog een paar foto's van deze onvergetelijke dag.

Terug naar de inhoud