Philkes wandelingen - Philkes wandelblog

Philkes wandelblog
STORY
Deze blog gaat uitsluitend over mijn hobby: wandelen. Mijn belevenissen deel ik graag met jullie. Op deze blog staan verslagen en foto’s over mijn wandeltochten.
Ik begon de blog in januari 2018 en heb ook verslagen en foto’s van “vroegere” tochten aan de blog toegevoegd.
Van bijna alle wandeltochten kan je een foto-filmpje bekijken en een gpx file downloaden.
Bij gebruik van de WIKILOC APP kunnen de wandelingen daarop gedownload worden.


( niet alle wandelingen met de kleinkinderen zijn te zien )
Philkes wandelblog
Ga naar de inhoud

Ledegem

Philkes wandelblog
Gepubliceerd door in December 2017 · 21 december 2017
Tags: Ledegem
Donderdag 21 december 2017

Ik trok vandaag naar Ledegem om daar eens te gaan stappen.Ik parkeerde mijn wagen in de Sint Pietersstraat. Het was mistig weer, beetje regenachtig maar een wandelaar kan zelf niet kiezen dus ik begon eraan en kwam terecht op de Industrieweg. Net op het moment dat deze overgaat in de Sint Pietersweg sla ik linksaf richting Provinciebaan. Volg links en kort daarna sla ik rechts de Heerweg in.
Wandel mee tot aan een de Kleine Moorselestraat en ga linksaf.Loop tot op het einde en ga rechts, ik passeer 'Garage Decroix',kort daarna terug naar rechts en wederom wat verder naar links, zo kom ik in de Oude Heerweg. Dwars wat verder de Breulstraat - Moorsledestraat en kom tercht in de Schouthoek.


Op een bepaald moment verandert de naam in Oude Heirweg. Als ik links de Knaagreepstraat passeer ga ik een 50-tal meter verder rechtsaf in de Ten Bunderenstraat.Deze weg volg ik tot aan Meensesteenweg en ga daar linksaf. Ik kom aan in Beitem en passeer de kerk. Net voorbij de Koolbrandersstraat ga ik rechtsaf.

 

Ik ga de Landsmanstraat in, vervolgens begeef ik mij ook in de Veldmolenstraat en aan het T-stuk ga ik linksaf om kort daarna recht in te slaan. Ik ben beland aan de
oude treinroute en volg deze een poosje (zo'n 2,5 km).

Als ik aan de Soldatenweg kom sla ik linksaf en neem wat verder de bocht naar rechts. Ik volg nu goed mijn gps toestel om door de laatste 2 km te komen.


Bekijk hier het foto-filmpje. De wandeling eindigt na 2u10min en 13,38km.

Terug naar de inhoud