Philkes wandelingen - Philkes wandelblog

Philkes wandelblog
STORY
Deze blog gaat uitsluitend over mijn hobby: wandelen. Mijn belevenissen deel ik graag met jullie. Op deze blog staan verslagen en foto’s over mijn wandeltochten.
Ik begon de blog in januari 2018 en heb ook verslagen en foto’s van “vroegere” tochten aan de blog toegevoegd.
Van bijna alle wandeltochten kan je een foto-filmpje bekijken en een gpx file downloaden.
Bij gebruik van de WIKILOC APP kunnen de wandelingen daarop gedownload worden.


( niet alle wandelingen met de kleinkinderen zijn te zien )
Philkes wandelblog
Ga naar de inhoud

Labyrinth Perekop (Berdorf - Luxemburg)

Philkes wandelblog
Gepubliceerd door philke in Juli 2018 · 19 juli 2018
Donderdag 19 juli 2018

De wandeling van vandaag start aan de parking Hohllay (Huel Lee) in Berdorf en gaat over 392 hoogtemeters in een direct prachtig landschap.Ik zet de wandeling verder langs de Aesbech die jammerlijk droog staat. Ik wandel zelfs op momenten in de bedding van deze waterloop.Net voor ik het 'Labyrinthe' bereik kom ik voorbij de 'Perecop'. Een rots waar je tussenin omhoog klimt naar nog wat mooiers.Zo kom ik aan het 'Labyrinthe'. Rotsen geven hier de toon aan.Gorges du Loup is ook heel mooi om er te wandelen. Dat neem ik, terwijl ik er ben, wel eventjes mee. Ik krijg er geen spijt van.De terugweg naar de parking is nog een eindje weg. Toch geniet ik met volle teugen van de omgeving, de natuur en de mooie zichten.
Hier de hoogtemeters in tabel.Hier de hoogtemeters in tabel.Bekijk hier het foto-filmpje en download hier het gpx-bestandje.


Terug naar de inhoud