Gullegem 2

Philkes wandelblog
STORY
Deze blog gaat uitsluitend over mijn hobby: wandelen. Mijn belevenissen deel ik graag met jullie. Op deze blog staan verslagen en foto’s over mijn wandeltochten.
Ik begon de blog in januari 2018 en heb ook verslagen en foto’s van “vroegere” tochten aan de blog toegevoegd.
Van bijna alle wandeltochten kan je een foto-filmpje bekijken en een gpx file downloaden.
Bij gebruik van de WIKILOC APP kunnen de wandelingen daarop gedownload worden.

( niet alle wandelingen met de kleinkinderen zijn opgenomen )
Philkes wandelblog
Ga naar de inhoud

Gullegem 2

Philkes wandelblog
Gepubliceerd door philke in Maart 2014 · 12 maart 2014
Woensdag 12 maart 2014Ik start aan de fietshandel ‘Ponseele’ in de Pastorijstraat. Vervolgens ga ik rechtsaf in de Processieweg. Aan het eind wandel ik naar links.
Aan het ronde punt laat ik ‘de Carrefour’ links liggen en wandel nu richting terreinen van Football Club Gullegem. Via de Poezelhoek en de Hemelhofweg kom ik aan in Bergelen. Ik laat de Kon. Fabiolastraat links liggen en kom zo in de Kleine Ieperstraat, ik stap gewoon verder en kom uit in de Dappaardstraat die ik blijf volgen tot aan de Gullegemsesteenweg. Hier ga ik linksaf tot aan de lichten en wandel zo de Oude Ieperstraat in. Vanuit de oude Ieperstraat ga ik na 500 meter linksaf in Dreef ter Walle. Op het eind wandel ik rechtsaf om direct linksaf te stappen in de Europalaan, hier passeer ik het bedrijf ‘De Coene Products’. Op het eind stap ik rechtsaf in de Heulestraat.
Eens ’t Rusteel voorbij zijn ga ik linksaf in de Pijplap. De Pijplap volgen we tot die overgaat in de Zevenkaven en vervolgens de Nekkerplas. Daar op het eind linksaf op de Poststraat. Vanuit de Poststraat wandel ik de Bissegemstraat in om vervolgens terug aan te komen aan de startplaats.

Bekijk hier het foto-filmpje                              Bekijk hier het kaartje                         Download ook een gpx-bestandje
                                                                 


Terug naar de inhoud