Producten - Hondenkapsalon Annelies

Ga naar de inhoud
Topscore omgevingsspray tegen vlooien 400ml
  • Spray voor het bestrijden van vlooien en hun larven
  • De omgevingsspray kan in de mand van je hond of kat gebruikt worden
  • Ook toepasbaar op kussens, tapijten en zetels
  • Heeft een lange nawerking
  • Snelle werking
Onze Papaya & Coconut Shampoo en Conditioner is gemaakt met papaya, kokosnoot en andere tropische ingrediënten om uw huisdier te verwennen in een rijk, luxueus schuim. Onze milde kokosreiniger is uniek, net als uw huisdier. Kokosnoot reinigt voorzichtig het vuil en de oliën van speeltijd en hoofdklopjes, terwijl papaja en kiwi de natuurlijke vochtbalans van de huid en vacht aanvullen. Rijke botanische conditioners resulteren in een gezonde glans die een droge huid en verwarde vacht voorkomt. Deze luxe 2-in-1 shampoo en conditioner zorgen ervoor dat de huid en vacht van uw huisdier zacht en glanzend blijven en er goed uitzien.


De K9 Strip Off Shampoo bevrijdt de vacht en het haar van ophoping en residu! Deze diepe reinigingsshampoo verwijdert voorzichtig opeenhopingen van actieve additieven, overmatig vuil, olie en verontreinigende stoffen die in de vacht wegzakken.Deze heerlijk ruikende parfums elimineren onaangename geurtjes en onderscheiden de persoonlijkheid van je hond. Afhankelijk van de voorkeur en het karakter van je lieveling zijn er verschillende geurtjes beschikbaar.
  • De unieke geur van de variant Impact combineert frisse, bloemige en fruitige tonen.
  • Met een mengsel van bloemenaroma's roept de parfum Violet een levendige aura op rond je lieveling.

ProDen PlaqueOff is een natuurlijk poeder op basis van zeegras.
Het pakt tandplak en tandsteen aan op een optimale en natuurlijke manier (samengesteld uit een geselecteerde alg Ascophyllum Nodosum).

Héry anti-klit spray voor langharige honden bevat een mix van exclusieve bestanddelen verrijkt met plantaardige oliën, die de vacht voedt en hydrateert.
Een ideaal product voor het herstellen van het haar, daarnaast laat het het haar opnieuw glanzen.
De UV-filter en de natuurlijke antioxidant van dit product staan garant voor een hoogwaardige bescherming.De ultieme hygiëne en verzorging is uiterst belangrijk voor uw dier. Daarom gebruik ik uitsluitend erkende producten.
Ik geloof dat uw dier het beste moet verdienen.
Mijn assortiment wordt zorgvuldig uitgekozen, en bestaat uit duurzame producten die met zorg en toewijding vervaardigd zijn.
CREATED BY philke © 2019

EEN AFSPRAAK MAKEN KAN OP:
0473 / 96.59.42

Terug naar de inhoud